Tenis Sanatı - Karanlıkta Tenis Oynamak


Çevrenizde tenis kortu var. Yada tenis oynamak için uygun bir alan. Ancak, ışıklandırma ya yeterli değil yada hiç yok ve siz tenis oynamak için gündüzü beklemelisiniz.

Şimdi de diğer bir sorun halka açık bir tesis olduğunu düşünürseniz. Saatlerce sıra bekleyerek, değerli zamanınızı harcamak durumunda kalmak zorunda kalırsınız.

İki sene öncesine kadar bu sıkıcı durumu bizzat yaşayan biri olarak, ne gibi çözüm yolları bulabilirim diye düşünmeye ve araştırmaya başladığım sıralarda bir Nike'ın bu organizasyonu çok ilgimi çekmişti.

Yıl 2013 ve Nike dört dünyaca ünlü oyuncuyu eğlenceli bir organizasyon için bir araya getirdi.

Karanlıkta Tenis Maçı


Serena Williams, Maria Sharapova, Roger Federer ve Rafa Nadal'ın bir araya geldiği gecede farklı bir ortamda tenis maçı oynandı.

Tenis sporunda yeni bir akım başlatmayı planlayan dünyaca ünlü spor markası Nike firması, yenilikçi bir yaklaşımla tenisin eğlenceli dünyasını daha da ön plana çıkarmak amaçlı bu projede müzik ve neon ışıkları kullandı.

Dünyanın kadın ve erkekler tenisinde önde gelen dört tenisçisini bir araya getiren organizasyonda Nadal/Sharapova v Federer/Williams arasında karışık çiftler maçı düzenlendi.

Serena Williams,

"Burada ve böyle yenilikçi bir organizasyonda bulunmak çok heyecan verici, dördümüzün bir araya gelip, eğlenmek için tenis oynamamız çok sık mümkün olmuyor."

yorumunu yaptı.

Sizinde birazdan izleyeceğiniz video'da göreceğiniz türde bir ışıklandırma yapmak, sadece eğlence amaçlı olabilir ve ışıklandırmayı güçledirmekten daha maliyetli olacağının elbette ben de farkındayım. Ancak, bu hoş organizasyonu sizlerle paylaşmak istedim.

Bu arada ışıklandırma sorununu, çok uzun uğraşlar sonucu topluluk olmanın gücüyle çözmeyi başardığımızı da belirteyim. :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Real Time Web Analytics