Tenis Sanatı - Jeff Salzanstein Online Tenis Koçluğu

 Jeff Salzenstein ve Byran Kardeşler

"İlk Adımı Atmak İçin Merdivenin Sonunu Görmen Gerekmez."


Bu sözü internetten takip ettiğim ATP sıralamasında ilk 100'e girmiş eski bir  profesyonel olan Jeff Salzenstein'dan duymuştum. Aslında çok da üzerinde durmadığım bu sözün bir gün gelip de hayatıma yön vereceğini hiç tahmin etmiyordum.

İnsanlara yararlı olmak ve gerçekten kendimi her zaman geliştirmeye olan tutkuyla tenis ile ilgili bir proje gerçekleştirmeye ve buna da Tenis Sanatı ve diğer ekitapları yazarak, başlamaya karar vermemi de Jeff'in bu sözüne borçluyum.

Jeff Salzenstein kimdir?

Kısaca kendisinden bahsetmeme izin verin. Kendisiyle email ve facebook yoluyla iletişim kurduğum Jeff, juniorlar kategorisinde bir çok turnuvada şampiyonluk yaşamış ve sportmenliğinden dolayı ödüller almıştır. Bu başarıları ona Amerika'da bulunan Stanford Universitesinde burslu okumasını sağlamış, kendi kategorisinde ülke çapında bir çok kez yarı final ve 2 yıl da şampiyonluk yaşamıştır.

11 yıl boyunca ATP klasmanında maçlara çıkan Jeff, ilerleyen yıllarda 30 yaşını geçtikten sonra ATP'de ilk 100 oyuncu arasına giren ilk Amerikalı oyuncu olma başarısını elde etmiştir. Grand Slam turnuvalarında ana tablo'da maçlara çıkarken,Sampras, Chang, Rios, Rafter, Korda, Rusedski, Federer, Roddick, Tsonga, Fish, Nalbandian, and Gonzales, and Verdasco  v.b. bir çok ünlü tenisçiyi yenme ve turnuvalardan eleme başarısını göstermiş.

Bu süreç içerisinde Jeff, yaşamış olduğu başarılar, başarısızlıklar ve  çeşitli tecrübelerle bir atlet, tenisçi ve insan olarak, kendi potansiyelini nasıl daha üst seviyelere çıkarabileceği konusunda tutku ve inançla çalışmalarını sürdürmüş.

Jeff hakkında araştırma yaparken, onun bu yönü bana oldukça tanıdık gelmişti. :)

Bir çok kez konuşmalarımızda tek bir sistemin olmadığını farklı yaklaşımların her zaman tenis'e ve tenis dışında hayatımıza her zaman bir şeyler katacağı inancına sahip olduğunu kendisi ifade etmiştir. En iyi arkadaşları Jeff'e 'Bay Modelleme' lakabını taktığını da yine bir yazışmamızda öğrendim..

Tenisin tüm yönleriyle ilgili her seviyeden tenisçinin pratik bir şekilde yararlanabileceği sistemler sunan Jeff Salzenstein'ın kısa adı USTA olan Amerikan Tenis Birliğinde pek çok kez seminer verdiğini, WTA ve ATP oyuncuları yetiştirdiğini ve amatör olarak tenis sporuna gönül veren herkese yenilikçi teknikleriyle yardımda bulunduğuna değinmeden edecemeyeceğim.

Şimdi de isterseniz Jeff'in deneyimleriyle ve diğer bir çok tenis koçuyla çalışırken edindiği ve edinmekte olduğu bilgilerle oluşturduğu sistemi tanıyalım.


JEFF SALZENSTEİN - ONLİNE TENİS EĞİTİMLERİ



Google'da Jeff Salzenstein  diye arattığımızda karşımıza kendisinin ücretsiz bilgiler verdiği bir bloğu çıkıyor. Buradan benim size kısaca bahsettiğim kendisiyle ve sunduğu kurslarla ilgili bölümler yer almakta...

Kurslar bölümüne tıkladığımızda açılan sayfada eserlerine sahip olduğumuzda ne tür bilgiler edinebileceğimizi görmekteyiz.

Ben bu sayfada Total Tennis Training Inner Circle bölümünü ücret karşılığı edindim ve çok yararını gördüğümü ifade etmeliyim.

Peki bu bölümde Jeff bizlere tenis ile ilgili neler vaat ediyor?

- Düzenli olarak yenilenen videolu eğitimler.
- Kolaylıkla uygulanabilir ipuçları
- Her vuruş ile ilgili teknik bilgiler
- Videolu analizler
- Ayak hareketleriyle ilgili ilginç yöntemler
- Yavaş çekim videolar üzerine ses kayıtlarıyla dikkat edilmesi gereken noktalar
- Özel vuruşlar ile ilgili bilgiler
- Stratejik yönleriyle tenis ipuçları
- Yararlı besinler ve içecekler üzerine araştırmalar
- Bonus metaryaller

Jeff'in sisteminin oldukça geniş yelpazeye sahip, gelişmekte olan teknolojiyle uyum halinde olduğunu ve yazımı kısa tutmak için sayfada bulunan bilgilerin sadece küçük bir kısmına değindiğimi belirtmek istiyorum. Daha detaylı bilgi almak için makalede yer alan linklere yada buraya tıklayarak >>  www.jeffsalzensteintennis.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

Son olarak, Jeff Salzenstein'a çok teşekkür ediyor, sizlerinde gördüğü üzere, bahsettiğim bu  sistemin tenisinize en kısa zamanda müthiş katkılar sağlayacağından hiç şüphem olmadığını bilmenizi istiyorum.

Görüşmek dileğiyle,


60 günlük tamamen ücretsiz ekursa katılmak isterseniz aşağıdaki bölümlere adınızı ve epostanızı yazmanız yeterlidir.










0 yorum:

Yorum Gönder

Real Time Web Analytics